lauantai 24. toukokuuta 2014JIHHUU, JIHHUU, Minä tein sen:  kävin koko vuosikurssin alusta loppuun.  Voin olla ylpeä itsestäni. Kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä = pinnaa,  venytettiin ja siitä taisivat kanssaihmisetkin päästä osalliseksi.  Porukka oli kuitenkin mahtava. Meillä oli mukavaa olla yhdessä. Kiitos kaikille!Professori Vladimir Lipets loppukritiikkiä antamassaKoulutuksen koordinaattori Alexandra Hintsala ja kesäyliopiston rehtori Ritva Javanainen

2 kommenttia:

  1. Moi! Tosi mukava lukea Repinin vuodesta sinun blogistasi. Opiskelin itse koululla vuosina 2011-2012. Oli todella hieno kokemus, vaikka välillä oli aika rankkaakin.

    Olen jatkanut taideopintojani Tampereella ja olen nyt vuoden vaihdossa Englannissa. Repin-instituutissa me perustimme muuten Repintaiteilijat-yhdistyksen, jonka kanssa koitan saada yhteisnäyttelyä ensi vuodeksi Savonlinnan suunnille. Asia on vielä suunniteluvaiheessa, mutta töitä tehdään. Yhdistykseen voi hakea jokainen yhden lukuvuoden Repin-instituutissa opiskellut.

    Hieno blogi, joka toi paljon muistoja mieleen!

    Terveisin Joni Ahonen

    VastaaPoista